Farma

Korsar
NANO 27.05.2020 kl 09:48 3959

Tekniske forhold:
Teknisk analyse foretatt fredag 22. mai (før Q1) som ligger inne tilgjengelig for DnB-kunder anga nå støtte på kr. 20 og motstand på 33. Altså omtrent identisk med det jeg selv har kommentert. DnB har derfor ikke uventet for litt siden endret sitt kursmål til 30, noe under motstand.
I dag er støtten på 20 brutt og 18 kan testes. Dersom det glipper videre under støtten på 20 er der i praksis ikke mer etablert støtte og videre fallestimater blir ren spekulasjon. Hovedbildet er imidlertid stor uro for hvordan kursen vil takle de neste månedenes resultat- og framdriftsusikkerhet.

DnBs oppdaterte analyse i dag bekrefter emisjonsbehovet noen av oss har vist til lenge, samt uttrykker den samme bekymring for selskapets evne til å nå sine guidede rekrutterings- og framdriftsmål:

NANO: DNB MARKETS VENTER EMISJON INNEN UTGANGEN AV ÅRET OG SENEST TIDLIG I 2021
Oslo (TDN Direkt): DNB Markets forventer at Nordic Nanovector må hente mer penger innen utgangen av året, og senest tidlig i 2021.

Det fremgår av en oppdatering fra meglerhuset tirsdag ettermiddag, der de oppsummerer informasjonen som ble fremlagt på kvartalsfremleggelsen tirsdag.
Meglerhuset opprettholder kjøpsanbefalingen og sitt kursmål på 30 kroner pr aksje.
Under kvartalsfremleggelsen tirsdag opplyste Nordic Nanovector at kostnadsreduksjonene som er gjennomført, inkludert nedbemanning, og det at enkelte kliniske studier er satt på hold, vil bidra til at kontantbeholdningen ventes rekke inn i 2021. Effekten av de gjennomførte kostnadsbesparende tiltakene vil øke utover i året, opplyser selskapet.

"Gitt selskapets kontant burn-rate og finansielle stilling, så forventer vi at ny kapital må hentes inn før utgangen av året, og senest tidlig i 2021", skriver DNB Markets.

Nordic Nanovectors tidsplan for pasientrekruttering til Paradigme-studiet vil bli oppdatert straks tilbakemeldingen fra amerikanske legemiddelmyndigheter (FDA) relatert til utvidelse av Paradigme-protokollen er mottatt og når det er bedre oversikt over konsekvensene av Covid-19.

"Med 51 av 130 planlagte pasienter til Paradigme-studiet innrullert hittil så mener vi det er høyst usannsynlig at selskapet vil klare å bli ferdige med pasientrekrutteringen før utgangen av året, som planlagt", skriver DNB Markets og forventer med dette at ledelsen vil justere tidslinjen for pasientrekruttering og tidsfrist for ferdigstillelse av Paradigmestudiet i løpet av tredje kvartal i år, når selskapet har fått tilbakemelding fra amerikanske legemiddelmyndigheter.

DNB Markets skriver videre i oppdateringen at selskapet må gjenvinne investorenes tillit til tidslinjen for utvikling; "derfor tror vi kommunikasjonen etter FDAs tilbakemelding vil være viktig for aksjekursutviklingen", skriver meglerhuset.

SSN finans@tdn.no
Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70
Redigert 21.01.2021 kl 07:56

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.