Farma

mlande
03.06.2020 kl 11:25 6013

Det er mulig legemiddelbransjen har overvurdert egen innflytelse når de forsøker å blokkere billige eksisterende medisiner som trolig kan stanse coronakrisen og normalisere verden. Selv spydspissen, The Lancet, ser nå ut til å bli tatt i forskningsjuks. WHO brukte umiddelbart Lancets artikkel til å stanse videre forskning på klorokin pga. påståtte hjertedødsfall. 140 forskere har plukket fra hverandre påstandene fra på de hemmeligholdte dataene et privat firma brukte til å publisere påstander om overdødelighet:

https://www.tctmd.com/news/lancet-covid-19-hydroxychloroquine-study-faces-data-integrity-questions

Det har tvunget The Lancets redaksjonen til å publisere en "Expression of Concern to alert readers to the fact that serious scientific questions have been brought to our attention". Saken ble også omtalt på norsk TV. En annen svakhet ved Lancet undersøkelsen er at den underslår kunnskapen om at klorokin bør tas tidlig i sykdomsforsløpet sammen med sink for å unngå hjerterytmeforstyrrelser.

Coronapandemien er politisert og kommersialisert med lite fokus på å hjelpe pasienter. De som ønsker å unngå alvorlig coronasykdom bør ifølge bioktekforumene diskutere følgende med sin fastlege:

* Forebyggende: Sink. Ta en daglig multivitamin og mineralpille og sjekk at den inneholder dagsbehovet av sink. Viktig for at kroppen skal bremse virusets reproduksjonsevne.

* Ved symptomer: Hydroksylklorokin, normal dosering, i påvente av coronatest og sjekk av sinkstatus. Tidlig bruk er viktig slik de gjør i fattige land i Afrika hvor coronatallene er lave.

* Ved diagnose: Ivermectin. Normal engangsdose etter kroppsvekt for å hindre at coronaviruset blokkerer cellens antiviralforsvar. (Endring: Det er stilt spørsmål om ivermectin undersøkelsen om corona også er forskningsjuks som involverer samme miljø som publiserte forskningsjuks om klorokin i Lancet. Eldre forsking viser antivirale effekter i cellekulturer og antiviral effekt mot andre virus i mennesker.)

* Ved pustevansker: Azithromycin. Normaldosering av dette antibiotikumet for bedre lungefunksjon.

Se tidligere innlegg på denne tråden for referanser. Ingen av behandlingene er under patent og diskrediteres av legemiddelbransjen til fordel for dyre og dårligere, patenterte behandlinger og mulige framtidige vaksiner.
Redigert 21.01.2021 kl 07:59

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.