Valuta og krypto

Møyfrid
03.06.2020 kl 22:39 1775

At ingen plukket opp ELE på bunn var ene og alene pga ABO og avtalen de hadde med selskapet En avtale som i ettertid vil fremstå som tidenes dårligste håndverk av et børsnotert selskap. Bare øreavrundingen i avtalen sier nok om tidligere ledelses totale inkompetanse. I tillegg brukte de pengene fra transjene som fulle sjømenn. Ett under at de ikke er straffeforfulgt av de større aksjonærene.

Det var ABO som gjorde det de kunne for å plukke opp ELE nærmest gratis, men det fintet TC ut med et krumspring av særklasse. Det ironiske er at vi må takke Beitnes for denne muligheten. Og tildels Haft, men han har tjent penger nok på dette, så han får klare seg med det.

Uten dette ville ELE vært eid av ABO i dag, og aksjene til tidligere aksjonærer ville vært verdiløse. Nå er det i alle fall et reelt håp. Prisen eller fremtidig avtale skal jeg ikke gjette på, det er uansett mye som skal klaffe.
Redigert 21.01.2021 kl 07:36

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.