Farma

dr. Stockman
04.06.2020 kl 09:17 10524

Det beste man kan si om NANO er vel at alle er negative til aksjen. At alle er pessimister er ofte et godt utgangspunkt for at ting kan snu. Forventningene befinner seg på bunnivå, og nærmest alt nytt vil bli sett på som godt nytt (unntatt ytterligere forsinkelser). Men beste begrunnelse for å kjøpe NANO bør nok være at risk/reward ser svært bra ut i et langsiktig perspektiv. 20 kr pr aksje kan tapes, opp til 200 kr kan vinnes. Sjansen for å ende opp med tap er nok like stor som sjansen for å komme ut med gevinst, men det er bare det at gevinsten kan være mange ganger større.
Vi venter både på interrim og cohort 2, men først og fremst venter vi på det viktige Type C meeting hvor det kan bli tatt beslutninger som gjør det mye enklere for NANO å fullføre paradigmestudiet. Det er ikke akkurat priset inn høye forventninger til det møtet, men faktum er at det burde foreligge gode muligheter for å nå frem her.
Redigert 21.01.2021 kl 07:37

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.