Dagens tema

Risk-reward1
15.10.2018 kl 10:57 671

Blikket er krystallklart, men dere diltere (sosialister og "sosialdemokrater") går langt bak i tåka (marsjerende i flokk), og ser ikke tingene hun og mange klarsynte foran dere snakker om. Dere ser det ikke før dere enten setter opp farten og kommer dere litt fremover i køen og dermed ut av tåka (den politisk røde grauten), eller begynner å ta til dere informasjonen som spres i de løselige rekkene rundt dere, fra munn til munn på grasrota.(resett.no med flere)
Men dere velger å kun høre på propagandaen som messes ut over høytalerne (MSM), og tror dere lever i en virkelighet.

Et bilde av denne virkeligheten, og hvor det bærer kan gis med følgende.
Etter attentatet mot Nygård, var f.eks daværende minister Kleveland tydelig på at dette var islamistisk angrep på ytringsfriheten. Det er utenkelig at APe skulle sagt det samme i dag, like lite som MSM hadde sagt det. I samme kontekst hadde Kleveland i dag blitt stemplet som islamofob i dag og de siste 10 årene.
Slike holdninger har endret seg som følge av dere rødfargede sauer.

Så kan vi ta dette videre og se om denne triste reisen er ved sin ende?
På ingen måte. Redaktører i Sverige, etter et ansett komposium der borte, brunbeiset den norske delegasjonen bestående av blant annet folk fra Redaktørforeningen, Klassekampen og Dagbladet.

Dette bildet, og retningen vi er i, som følge av holdningene og blindheten til slike som deg, er selvagt noe du ikke vil, kan eller evner å se. Ikke før noe drastisk skjer, som enten tvinger eliten dere følger endrer kurs/holdning, eller noe skjer dere selv.
Det er trist, men slik er det, og har vært leeeenge.
Dere tror faktisk AP fortsatt er et arbeiderparti :D Det er KUN i navnet, og for lettere å styre dere, indoktrinere dere, få dere til å gå i flokk

RR

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.