Industri

Woody
16.06.2020 kl 09:43 32471

Forstår heller ikke linkene dine. Fikk ikke åpnet to linker pga. abonnement, men tenker du at verden vil oversvømmes av salater produsert på denne måten? At salat-prisene vil kollapse. I så fall har du samtidig veldig tro på teknologien. Vi er 7,7 milliarder mennesker og sterkt voksende til 10 milliarder i 2050. Markedet er praktisk talt uendelig.

Jeg ble bare mer bull av linkene dine, man ser jo at dette kan bli en ny megatrend. Landbruket har stått nærmest uendret i tusenvis av år. Skal man bare fortsette å spre gift og kunstig næring utover gigantiske områder der det meste går til spille, og ødelegger planeten og dyrelivet? Skal man bare avskoge enda mer skog for å mette verdens stadig økende befolkning og økt levestandard? Jeg tror fremtiden er grønne løsninger.

Kalera skal skalere ut hurtig. Det ligger mange nedlagte industribygg (produksjon flyttet utlandet/Kina) som er tett på store befolkningsmasser som Kalera har sagt de vil utnytte. Markedet er så stort at flere aktører kan vokse på samme ide. Konkurrenten er den tradisjonelle bonden. Det er også måten ting blir gjort på som er avgjørende og Kalera satser på stordrift og merkevarebygging, det er spennende.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.