nemi's
24.06.2020 kl 11:18 4693

Jeg er nå den siste gjenværende analytikeren som fortsatt følger REC.

Energytrend viser i dag 24/6 nok et kraftig fall i polysil-prisene.

Som en replikk til Flyers om Butte og Yulin:

Tore Tafatt sa dette 12/5 om Yulin:
"...let's say, we are not able to make money on today's market out of a Chinese plant in China. So we are running at reduced capacity..."

Det er ikke lønnsomt å produsere FBR-polysil i Kina for å selge i Kina! Jeg har forgjeves prøvd å få dere til å begripe. Stakkars Flyers. Han tror virkelig at Røkke kommer til å bla opp 6kr/ aksje om kun seks måneder for å få utøve opsjonen på 49%. Så klart kommer heller ikke ML til å bli startet i 2022, slik Tore Tafatt nå sier er blitt beste fall for ML.

Om Butte sa Tore Tafatt gjentatte ganger 12/5: "But again, the uncertainty still remains in Q2 and second half of the year".

Ser at dere etterlyser AB m.fl. her inne. I årevis har dere fått løfter om alt som nok skal komme. Dere søker fortsatt trøst, og det er naturlig. Kursen er nå 20 øre etter gammel målestokk, justert for to utvannende emisjoner. AB skrek etter TT's avgang hver tiøring ned fra gamle 1.2 til 0.7 før spleis.

Røkkes kjøp på 1.325 /aksje for 64 mill aksjer skyldtes ikke JUM's fall. Det var tvert i mot den høyeste pris noen er villig til å betale for en slik pott lagt ut i markedet. Det er faktisk helt sant. Og det var før Tore Tafatt kom med drassende med nye årstall 2022-2023 for ML og batterier... Sier ikke mer. Kun dere kjøper. Ingen i ledelsen eller styret.

Flyers er min yndling i gjengen deres. Han sier at han er aksjonær for å ta del i batterirevolusjonen REC nå opplever.
Redigert 21.01.2021 kl 05:11 Du må logge inn for å svare