Farma

Trainspotter
19.10.2018 kl 11:53 3776

Selv om PHO har retained earnings rundt 120 mill kroner, og de derfor regnskapsteknisk har egenkapital og kontanter til å begynne å dele ut noen utbytter, er det uvanlig for vekstselskaper i tidligfasen (som USA-satsningen er) å tenke på ordinære utbytter før man har demonstrert at en profitabel salgstrend faktisk eksisterer.

Men her i HO ligger vi sultne og utålmodige skribenter, etter iherdige analyser, som kjent langt foran resten av verden, og suksess er mentalt sett allerede fastslått, og det inkluderer selfølgelig en flom av utbytter og bekymringsfrie pensjonisttilværelser!

Realiteten er at PHO står med splitter ny sjef i oppskaleringsfasen av gigantisk salg- og markedsføringssatsning i egen regi i USA, verdens viktigste marked. Vi vet alle at slik USA-satsning koster skikkelig mye. Så mye at jeg mener hverken regnskapsmessig overskudd eller utbytter i nærmeste fremtid vil ha høy prioritet hos ledelsen eller kan forventes av noen.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.