Farma

Londonmannen
19.10.2018 kl 12:12 3700

Trainspotter
Det er du i din fulle rett til å mene.
Men verken organisasjonen til PHO i USA eller den nye CEO er førstereisgutter mhp markedet i USA. Dette er personer som har vært ute en vinterdag før. I tillegg så er de ikke alene om å selge inn BLCC teknologien i USA. Ikke glem at det er et relativt tungt konsern, Storz , som produserer scopene. Såvidt meg bekjent er ikke dette et selskap som er nybegynner i markedet eller ukjent for sykehussektoren. I tillegg har det kommet meg for øret, det var vel den godeste Bellete som sa det under Q2 presentasjonen, at Storz har etablert en egen avdeling med ensidig fokus på salget av scopene. PHO har nok god drahjelp fra Storz dette selskapet sin salgsorganisasjon, erfaring samt gode navn og rykte.

Bare for å rydde enhver tvil av veien mhp hvem PHO samarbeider med;
"KARL STORZ – the leading endoscope manufacturer – offers systems for human and veterinary medicine as well as for industrial applications. Endoscopes, instruments, devices, and camera systems from KARL STORZ have stood for tradition, advanced technology, and quality for more than 70 years." Dette står altså å lese på Storz - USA sin hjemmeside. En grei kasmmerat å ha med seg i krigen, for å si det mildt.

Jeg frykter at mange betrakter PHO som et selskap som på egen hånd skal inn og erobre det amerikanske markedet. Dette er altså fullstendig feil. PHO er del av BLCC teknologien der Storz også spiller en meget viktig rolle. PHO får således mye gratis ved at for hvert scope Storz leverer, så får PHO nyte godt av vedvarende levering og salg av Cysview. Det eneste produktet i sitt slag som er godkjent av FDA i det amerikanske markedet.

Dette finnes tydeligvis mye skepsis der ute. Det er bra. Men det er ikke bra hvis denne skepsisien er så stor at den bidrar til å gi et feilaktig bilde av hvilke fanhtastisk situasjon PHO for tiden befinner seg i. Det er et selskap uten gjeld, med det eneste produktet som er godkjent av FDA til bruk i det amerikanske markedet sammen med BLCC teknologien, en teknologi fremstående urologer fremholder som de kommende SOC i USA for blærejreftdiagnistisering. Og de entrer et marked som er gigantisk og der bare noen få prosent ,markedsandel vil gi store utslag på aksjekursen, primært fordi selskapet har unormalt få aksjer å fordele verdiene på.

Her er så mange positive faktorer som hele tiden forsterker hverandre at det er nesten så man tror man drømmer! Men vi gjør ikke det, dette er reelt! Og vi befinner oss i en fantastisk utgangsposisjon. Og eventyret har knapt nok startet!!
Redigert 19.10.2018 kl 12:41

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.