Farma

Korsar
30.06.2020 kl 15:23 12016

Det er selvsagt det halve dusinet langtkomne kreft-pipelines (alle i fase 2, med gode utsikter til fase 3 over hele fjøla) som er hoved-asseten i BGBIO ennå.
Om bare en linje slår til her vil kursen mangedobles. For ikke å snakke om 5-6 videreføringer m/kommersiell avslutning, da er man selvsagt utenfor det vi hittil av opplevd av norske farmahøytflyvinger på børs, så det kan jo bli interessant nok om så skulle skje :-)

Men skulle i tillegg ACCORD slå til, som forøvrig er kostet og kjørt av britiske myndigheter, så blir det selvsagt både julekveld og nyttårsaften på en gang hvis det skulle skje.
Ellers må enkelte her også snart lære seg at både rekruttering, framdrift og rapportering i ACCORD forestås av de samme myndigheter, BGBIO bare bidrar med bemcentinid-medisinen. Altså: ikke flere dumme kommentarer om at BGBIO må ditt og datt i den prosessen. OK?

PS: Bliss siterer CEO korrekt.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.