Farma

Bliss
01.07.2020 kl 22:49 10281

Du, rischioso, hvordan klarer du å lage et katastrodescenario om at det ikke er mulig å rekruttere nok Corona smittede til Accord studien i selveste England som ligger blant topp 5 over land i verden med flest Corana smittede, og for å begrunne bekymringen din har du ikke flere enn følgende syltynne argumenter, sitat:

(1) Det er ikke hvem som helst som kan være med i studien da det er bestemte kriterier som skal oppfylles alt i fra kjønn, alder, underliggende sykdommer, hvor i sykdomsforløpet de befinner seg osv, osv ...
(2) Smittetakten/sykehusinnleggelser er gått betydelig ned

Ad pkt 1: I England som i resten av verden har både kvinner og menn Corona, og smitten er ganske likelig fordelt mellom kjønnene, i England rammer Corona også alle aldresgrupper som ellers i verden og de syke der har underliggende sykdommer som ellers i verden, og folk i England har en sykdomprosess som ellers i verden. Det er meg helt uforståelig hva som er problemet ditt !!!
Ad pkt 2: Ja, du har sikkert rett i at antall smitteinnleggelser har gått noe ned, men jeg skal love deg at det fortsatt er nok innlagte i England med Corona smitte til å gjennomføre denne studien; dessverre.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.