Dagens tema

Londonmannen
20.10.2018 kl 18:53 1463

Hareide trodde nok i utgangspunktet at han med sin taktikk; først en bok med en real slagside mot venstresiden, deretter en rundtur i landet der han så gjennom fingrene med at venstresiden forsøkte å kuppe møtene, mens ham prompte reagerte da Resett forsøkte å benytte samme taktikk, samtidig som han fikk stor oppmerksomhet fra media der han kunne messe om og om igjen hvor forferdelig FrP var og hvor mye nærmere venstresiden KrF sine verdier lå.

Og da har jeg ikke nevnt hvordan Hareide har sviktet alle som stemte på KrF i god tro om at en stemme på KrF var en stemme på Solberg.

Hareide er i ferd med å begynne å svette. For en prosess han trodde skulle føre ham inn i en statsrådposisjon i god tid før Jul, erdet fikk fanden fordi han var dum og feilberegnet sitt publikum.»

For hvordan i huleste kunne Hareide tro at KrF og partiet sitt grunnfjell av velgere skulle velge en politisk side i norsk politik som er imot Israel, som har fjernet den kristen formålsparagrafen i skole og barnehage, som støtter terrorstaten Palestina i kampen mot Israel og Guds utvalgte folk, som er for fri abort og støtter sorteringssamfunnet, som står opp for homofili og der lederen tasser inn på tepppet til Imamene i dyp respekt for en religion som anser Kristene som urene og ikke akseptere Jesus Kristus som Gus enbårne sønn, vår Herre? Hvor var det denne konfirmanten fra Bømlo sviktet sine egen og valgte å vende seg til sosialistene? Spår kristenfolket på Bømlo er rystet langt inn i sjelene sine.

Nei, min godeste Hareide. Her har du strødd en haug med bananskall du de nærmeste ukene vil skli på ett etter ett og din venn Støre kan lite gjøre for å redde deg ut av den situasjonen du nå har rotet deg godt inn i. Men når du valgte å svikte dine egne så kan du ikke vente at de skal støtte deg i nådens time.

Du vil gå inn i historien som dn politikeren som svek ditt eget parti og satte det i den ytterste fare for å bli utradert fra det politiske landskapet. De Kristne vil storme frem ved nate valg og KrF vil være historie.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.