Offshore

Aramis
03.07.2020 kl 16:35 3495

En sørgelig avslutning for dagens daytradere.
De aller fleste ser ut til å være enige om at det er disse som har drevet aksjen i vøret, og som samtidig har sørget for at den ender på 40 øre under dagens topp. De aller fleste aksjer er omsatt til langt over dagens sluttkurs, og også under størstedelen av omsetningen i går, så minst 90% av dagens tradere ender altså dagen med sviende, men høyst selvforskyldte tap.
Noen har sikkert greid å fly på svingningene, men dagens krasj har ikke unngått å ramme noen. Fra den store høyde har de med fullt overlegg gått inn for å redusere sin eventuelle gevinst og til slutt ende med dundrende tap. Det er underlig å se hvordan så mange av dem ser ut til å trives som kamikazepiloter.
9 millioner aksjer er i dag omsatt til kurser godt over dagens sluttkurs. Så godt som alle som har handlet i dag, sitter dermed igjen som tapere.

Så får de neste dagene vise om vi får vite noe mer om mulige samtaler mellom Endur og Sccana, og hva det eventuelt kan munne ut i. Vi som tenker langsiktig med Scana, kan glede osss over en uke med fin oppgang, mens dagens tradere får bruke helga på å slikke sine selvpåførte sår.
Redigert 21.01.2021 kl 08:30

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.