Dagens tema

Fluelort
21.10.2018 kl 22:22 1422

Det er horribelt hvis det er korrekt at Hareide ikke hadde noe mot at lokallag i KrF kjørte valg etter regler som kan medføre at "vinneren tar alt", og at det således ble bare røde delegater fra Haugesund og Sandnes i Rogaland, mens den samme Hareide når delegatene skal stemme på fylkesårsmøtet, argumenterer med at delegatene som velges skal speile forsamlingen, og at det var mange i på fylkesårsmøtet i Rogaland som støttet hans syn, men ikke fikk uttelling for dette.

For saken er at i og med at "vinneren tok alt" i Haugesund og Sandnes, så var ikke forsamlingen på fylkesårsmøtet noe annet enn skjevfordelt. Det er derfor meningsløst å hevde at delegatene som sendes fra fylkesårsmøtet skal speile forsamlingen på dette møtet, da forsamlingen ikke nødvendigvis speiler medlemsmassen på lokalt nivå. Hvis argumentet om å speile forsamlingen skulle ha noe for seg, måtte dette ha startet på lokalt nivå, slik at utsendingene fra Haugesund og Sandnes speilet medlemsmassen på lokalt nivå, og at dette kunne forplante seg videre oppover. Det ble ikke gjort og slik saken nå kjøres, er ikke dette noe annet enn et skittent spill fra Hareide.
Redigert 21.10.2018 kl 22:24

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.