Farma

mlande
06.07.2020 kl 12:41 5650

En ny, stor, amerikansk studie fra Henry Ford sykehusene viser at malariamedisinen Chloroquine mer enn halverer antall coronadødsfall også når den tas så sent i sykdomsforløpet som ved sykehusinnleggelse. Kombinasjonen med antibiotikamedisinen Azitromycin gir også gode resultater. Studien er publisert i det prestisjetunge International Journal of Infectious Diseases:

https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(20)30534-8/fulltext

I Norge er begge disse billige medisinene blokkert av legemiddelverkets Steinar Madsen Han er helsevesenets Eirik Jensen og ansvarlig for mange unødvendige dødsfall. Alle virkemidler tas i bruke for å stanse slike billige medisiner som har gått av patents. "Oppgjørsformen" for å berede grunnen for gullgruven som ligger i patenterbare medisiner og vaksiner, er karriere.

Norge leder også WHOs forskning som sabotere forskningen på disse medisinene, ved å bruke dem for sent i behandlingen. Men også sen bruk halverer dødeligheten. Tidlig bruk sammen med sink ville trolig gitt vesentlig lavere dødelighet. Det er miljøet rundt FHI som er sentralt her. FHI brukte 4 måneder på å undersøke forskningen på munnbind og innrømme at slike reduserer smitten. Rådene deres ivaretar ikke folkehelsen og de bør nedlegges.

Dette er de samme miljøene som f.eks. sørger for at spørsmålet om hvorfor Norge har verdens høyeste astma- og allergihyppighet, ikke undersøkes. Det er ikke mange miljøfaktorer Norge har mer av enn alle andre land, så svaret ville være enkelt å finne. Men "skurkene" sørger i stedet for at nær halve befolkningen tidvis bør spiser allergimedisin.
Redigert 21.01.2021 kl 07:59

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.