IKT og Tech

Rockall
07.07.2020 kl 19:18 6059

Ja, skallselskap-grep er også noe, nordnes..:)-

Da inviteres gjerne gutteklubben grei inn med GRATISBILLETTER og HEMMELIG informasjon forbeholdt gutteklubben grei, og der har vi altså de som ofte og uten kritiske vendinger blir kalt for INVESTERINGSGENIER. Personlig syns jeg det hele gjør NARR av det som burde vært idealet for det å drive med investeringer på en REAL måte. De kanskje litt nerdete og/eller som ikke bryr seg om risiko og/eller som bare bevisst tar mye risiko og mer eller mindre tilfeldig befinner seg i aksjen når gutteklubben grei åpner gaven, de kan oppleve kursgleder på grunnlag av ren FLAKS, ikke på grunnlag av at de har vært FLINKE investorer.

Mitt inntrykk... Noen ganger har riktignok den "ordinære investor" fått glede av skallselskap-grep i etterkant av at det har blitt kjent hva det nye skulle være for noe. Kan nevne det også, men slike skallselskap-grep er litt ufyselig fordi de så ofte (om ikke alltid) fryser ut så mange fra det utgangspunktet kun et fåtall holder for seg selv.

Spetalen er en gjenganger innen skallselskap-grep, og til tider irriterende med måten han opptrer på, f.eks. ift. småaksjonærer. Da kan det være lov til å kose seg over at han hoppa av NEL så tidlig som han gjorde (selv om han gjorde store penger, så gikk han glipp av store penger også...), etter selv å ha lansert selskapet på børs og kommet i oppslag som dette:

https://finansavisen.no/nyheter/motor/2015/06/spetalen-det-kan-bli-verdt-100-mrd-uendelig

"Det kan bli verdt 100 mrd, uendelig." Oh... Nå er NEL verdt uendelig..:)-

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.