Farma

Bliss
08.07.2020 kl 12:13 3446

Her er en kort oppsummering av litt info som BGBIO sin egen sterke tro på suksess med Bemcentinib.
Fra Forskning.no 5 mai-20: "Legemidlet gjør det vanskeligere for viruset å overleve i kroppen. Vi har sett positive resultater som ikke ligner noe annet, sier Bergenbio-direktør Richard Godfrey til den britiske avisen The Mail on Sunday. Han er «ekstremt optimistisk» og mener det er 80 prosent sannsynlig at Bemcentinib vil kunne hjelpe koronapasienter. Godfrey sier til den britiske avisen at effekten man har sett i laboratoriet av Bemcentinib på covid-19, stiller effekten av andre legemidler i skyggen. Han forklarer dette med at det norsk-britiske legemiddelet fungerer på en helt annen måte enn blant annet Remdesivir.
TDN konfronterte Godfrey med hans optimistiske uttalelse og skrev at: Godfrey vil ikke utdype overfor TDN Direkt på hvilken måte uttalelsen i "The Mail" er tatt ut av kontekst, men sier at han fremdeles er absolutt like eller til og med mer optimistisk. Vitenskapen er robust og veldig overbevisende, sier han til TDN Direkt".
Altså: Godfrey tror selv på suksess med 80% ELLER MER sannsynlighet.
Redigert 20.01.2021 kl 20:53

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.