Farma

Bliss
09.07.2020 kl 10:04 1851

Den nye børsmeldingen med en endring i Accord protokkel er svært godt nytt for BGBIO!!
Når kursen idag faller er det nok mest av alt for at investorer selger på nyheter. Nå er det en stund til det kommer flere nyheter og det regnes med en billigere inngang før det.
Den nye børsmeldingen sier enkelt og greit at det er vedtatt en tilføyelse eller utvidelse av den opprinnelige planen; i tillegg til å bli testet alene kan Bemcentinib nå også bli kombinert med dexamethasone og/eller remdesivir. Altså: Uttestingen av Bemcentinib fortsetter etter den opprinnelige planen, samtidig som det nå gjøres en tilføyelse om at Bemcentinib også kan (eller skal) kombineres med en eller begge av de to andre medisinene, dexamethasone og remdesivir. Det er jo akkurat det som står i meldingen:
«Når Accord-studien ble initiert var det ingen medikament som var godkjent for behandling av covid-19. Når det nå er godkjente medikamenter for behandling av covid-19 har vi utvidet protokollen til også å inkludere kombinasjon med disse medikamentene», skriver Skeie i en e-post til TDN Direkt. Det står jo "til også å inkludere ....".
Dette er en glimrende utvikling ved at det nå både blir mulig å teste effekten av Bemcentinib alene og dens effekt sammen med de to andre medisinene. Det øker naturligvis sjansene for å få Bemcentinib på markedet, enten alene eller som del av en coctailbehandling. Dette er enestående bra for BGBIO.


Redigert 21.01.2021 kl 02:37

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.