Farma

rischioso
09.07.2020 kl 13:41 8075

TS,

det meste av det du skriver som er basisen for denne tråden er jo feil ...

RE - Ikke lett å tolke, men ACCORD studie fortsetter inn i en phase 2
RE - Bemcentinib er en av stoffene som går vider og vil bli testet på 120 pasienter rund UK.

* Accord studien startet og er fortsatt i fase2 noe som var en av årsakene til at BGBio ble invitert da fase 1 tester ut om medikamentet er sikkert å bruke (bivirkninger) og dermed er det ikke slik du fremstiller det som at de har gått videre fra fase 1 til fase 2 i accordstudien - sannheten er at hele uttestingen er nærmest blitt stående på stedet hvil grunnet utfordringer med rekrutteringen noe som igjen har ført til mangel på pasienter.

RE - Tidslinjen - Du skriver følgende: så en regner med å kunne presentere resultater fra 2 fase i perioden mellom august og september.

* Selskapet meldte først at resultater vil komme juni, så ble det i løpet av sommeren og nå sist var det høsten hvor jeg ser du har utelatt oktober ... Videre så er det å forvente at høsten også vil skli basert på det siste som nå er fremkommet som bekrefter at det fortsatt går alt for smått frem med rekrutteringen og dermed har inngått en avtale om å bli testet ut i en coctail om og hvis det finnes pasienter som kvalifiserer til kriteriene - mao, det er heller ikke slik at hver pasient som får dexamethasone og/eller remdesivir blir medisinert med Bemcentinib nettopp fordi Bemcentinib skal kun brukes på pasienter etter bestemte kriterier og det vil ikke alltid passe med den pågående uttestingen av de 2 andre.

RE - Bemcentinib er en av stoffene som går vider og vil bli testet på 120 pasienter rund UK.

* Det er ikke snakk om å ha gått videre - du fremstiller det som at det har vært en suksess noe som er feil. Først må det foreligge resultater for å kunne måle suksessrate og når det ikke foreligger resultater så kan man heller ikke gå videre ...

Med dette i minnet så bør du korrigere tråden tilsvarende eller slette den ..
Redigert 21.01.2021 kl 08:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.