Dagens tema

Londonmannen
23.10.2018 kl 06:45 1272

Skremmende utvikling av demokratiske rettigheter i dette landet. Den siste sovjetstaten der makteliten iverksetter et spill for galleriet og valser over folket. Her er alt man kan ønske seg av politisk drama; et manglende prosess, komplett kaos i den prosessen som pågår ( så dere direktesending fra Buskerud i går kveld? Polsk riksdag,), svik fra høyeste hold, manipulering av valgresultatet og til slutt et forsvinnende lite antall personer som avgjør landets retning på vegne av flere millioner.

I KrF kalles det demokrati og en god prosess. I andre deler av verden kalles slikt diktatur. Men det er tydeligvis ikke alle som er fornøyd med denne ryggseøikingen av sosialister og imamer som leder av KrF driver med. Bautaen Alsaker har rettet et svært kritisk blikk mot ledelsen i KrF og kaller Hareide en sviker gjennom å påpeke at Hareide har gått bort fra lovnader før valget i 2017. . Harde ord fra en mann som Alsaker. Men som vinhar sett av prosessen og også uttalelser fra enkelte delegater, så er ikke Alsaker alene.

Cirkus Hareide fortsetter i enda noen dager.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.