Sjømat ‑ fiskeri og oppdrett

monitor1
10.07.2020 kl 05:09 2591

Tydelig at du er tungt investert, og hvordan kan du påstå at du har mer rett enn meg, når jeg ikke har påstått noe som helst om andre selskaper?
Aksjen er svært lite omsatt, og er ikke likvid, noe som innebærer større risiko. Laksepriser er under hard press, og så må jeg bare minne om at forsøk på å få til noe slikt tidligere endte opp i en total fiasko. Dessuten, så skal mye av kapitalen gå til hovedeier, og ikke brukes til å ekspandere. Poenget er at Det er mye annet innefor sektoren, som kan gi mye bedre avkastning, men selvsagt: om laksepriser dobler seg, og COVID er over i morra, så kan man tjene gode penger, til og med i dette selskapet. Imens så kommer de fleste andre selskaper på Oslo Børs Casino til å være en bedre investering enn disse her på kort sikt. Personangrep er aldri et godt tegn på saklig tilnærming. Jeg er ikke imponert av en kurs på 34 ish med en omsetning på 5000 aksjer. 35,17 var kursen da du gikk berserk.
V75 er dette og man kan være heldig der også. Å skytte folk fordi de ikke er enig med menigheten er verdiløst.Å frontalangripe de ikke troende er fascisme.
Redigert 10.07.2020 kl 05:19

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.