Farma

focuss
19.07.2020 kl 12:52 2629

De fleste på denne tråden har sikkert nå fått med seg at COV har to beslektede hovedsatsing områder, Medical Imaging og Digital Patology, hvor det er i markedet for Digital Patology at selskapet sier det vil bli ett 10 milliarder nok marked. Det betyr ikke at Medical Imaging ikke er spennende da det også her er sterk vekst og COV lanserte to nye produkter innen MI i 2019 og inngikk store nye kontrakter i USA i løpet av Q1 noe som førte til rekord resultat i Q1 og som COV sier vil fortsette.

Ultralyd er det største markedet for COV innen MI og her lanserte de et nytt produkt de kaller RIVANT og innen radiografy lanserte de sitt ny produkt Altumira. Om Altumira sier de dette:

“The reception of Altumira by the market has been beyond expectation. This highlights that we are in the forefront of transforming innovative technology into powerful products for improved diagnostic confidence and patient care. With the impending release of our new product, we have an even more valuable offer for imaging system manufacturers,” said Fredrik Palm, CEO of ContextVision.

Om Rivent sier de dette:

With its latest image enhancement product for ultrasound, Rivent, ContextVision offers the highest image quality and solves the increased demands for stronger processing with no compromise on the natural look.

Så her presenteres sterke vekstscenarier for Medical Imagine alene samtidig som de nå også er godkjent for et mange ganger så stort marked i Digital Patology.

Er det rart jeg med flere forventer sterk vekst fra Contextvision? Er det rart SB-1 mener aksjen skal dobles fra dette nivået? Og når den er doblet er vi ikke i mål. Her bør det bli vekst i mange år.
Redigert 21.01.2021 kl 02:38

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.