Finans og forsikring

upsidedown
25.07.2020 kl 11:46 9863

Tectic skrev Innlegget er slettet
Tectic:
Sant nok, har også tenkt på Endre. Han handlet, som ensom svale, blant gribber som burde ha handlet. Vi får vel aldri vite hva som skjedde på bakrommet i AXA da Endre fikk løpepass på grått papir. Det er egentlig ikke noe muffens i Q2-rapporten som tilsier at CEO måtte sparkes på dagen. Et viktig bidrag til kursraset var at største eier så seg tjent med å låne aksjer ut til short. Så toppet det seg med Covid-19 som heller ikke kan lastes Endre.

Vi tenker nok litt forskjellig her. Men jeg frykter at JF har en plan og den planen har han satt seg fore å gjennomføre med hard og stødig hånd til eget beste. Dagens styreleder er åpenbart JFs forlengede arm inn i honningkrukken og datteren har fått i oppdrag å kontrollere at fingrene er på rett plass.

Min konklusjon er at Endre vet mer enn oss andre og at han i dagens situasjon er tjent med å vente på bud fra JF. Hver eneste krone over dagens kurs utløser millioner i gevinst for ham. Det kan også teoretisk foreligge en avtale mellom Endre og JF om kjøp av potten til avtalt pris for å holde kjeft når alle bitene er på plass.

Kos deg videre med en helg fylt av AXA- konspirasjoner 😁


Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.