Olje

thomasb
SSO 25.10.2018 kl 10:46 14409

Etter gode tall i Q3 og gode fremtidsutsikter, er det interessant å se at selskapet vil gå gjennom en total forandring gjennom Q4 - og begynner å vise retningen selskapet nå går i - på vei inn blant de største aktørene globalt.

Status inngang Q4:
I produksjon og under O&M kontrakter: 357 MW
Under bygging: 1057 MW
Backlog: 338 MW

Ved utgang av Q4:
I produksjon og under O&M kontrakter: 716MW - opp 100+%
Under bygging: 697MW + forflytting fra backlog(Malaysia, Argentina og Ukraina er aktuelle her)
Backlog: 459 MW(121 Ukraina lagt inn) - de som flyttes over til bygging + nye annonseringer (kan bli noen og kan bli mange)

På lønnsomhetssiden vil Construction levere omtrent som i Q3 tenker jeg. Development kan levere salg som vil bokføre betydelige gevinster - salg av utvalgte assets er antydet i Q3 fremleggelsen). Både i Honduras og SA sitter de på høyere andeler enn de trenger innfor forretningskonseptet. O&M er allerede guidet opp for Q4, i tillegg vil vi få betydelige oppgang i PP - Honduras produserer hele kvartalet, Gurun i Malaysia produserer fra medio oktober, så kommer Brasil inn i løpet av november og de to resterende i Malaysia sannsynlig innenfor desember.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.