Industri

nemi's
25.07.2020 kl 14:35 7813

Inexpensive skal du forstå som noe er er billig. Det er et engelsk ord. Polysilprisene har lagt under $9 for høykvalitetspolysil siste to år. Second grade får du nå til $3. Og selv den kan kvaliteten kan brukes til solceller. For ikke å snakke om Si-batterier. Tenk det. Vi publiserer polysilprisene ukentlig her på HO. Ærlig talt - de rimelige polysilprisene burde du også kunnet ha fått med deg, så mange oneliners som du har postet om dine meddebattanter her inne. Nå må du løfte blikket, og lese litt om REC og markedet også. TT forklarte dette med polysilprisene i 20 minutter også sist torsdag. Dette er en stor bekymring for REC, og har vært det lenge, skjønner du.

Tallene 15 og 30 tror jeg nok helst du har fra tennisspillet ditt.

Semi-industrien må virke spennende for dere som er unge. Når du nå, som selv uttalt, nettopp er blitt ferdig med videregående, bør du tenke på å søke studieplass på slik ingeniørutdanning. Gjør det, da vel!

Blir spennende å se innleggene dine om noen år, eller kanskje bare måneder, når du uansett kommer i gang med et utdanningsløp.

Velkommen tilbake med reflekterte innlegg skal du uansett være! Når den tid kommer!


Redigert 25.07.2020 kl 14:35

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.