Farma

mlande
29.07.2020 kl 13:30 4119

Pressekonferansen til "America's Frontline Doctors" om forebygging og effektiv behanding av Covid-19 i en tidlig fase med zink, hydroxychloroquine og azithromysin er absolutt verdt å se:

https://videos.utahgunexchange.com/watch/americas-frontline-doctors-capitol-hill-press-conference_sq8Hr6JATDuOeiZ.html

Biotek'en bak dette sannsynliggjør at Covid-19 kan behandles som beskrevet og at samfunnet kan normaliseres. Men medisinene har gått av patent. En spansk apoteker fortalte at 5 dagers Covid-19 behandling med patenterbar Remdesivir kostet USD 2000, mens chloroquine kostet USD 2. Har ikke fått verifisert prisene, men slike gamle medisiner truer åpenbart gullgruven som ligger i patenterbare medisiner og vaksiner. Norge, norskledet forskning i WHO, og norske media, med unntak av Resett og Finansavisen, er en viktig del i løgnmaskineriet og sensuren som aktiviseres. Naive Erna Solberg, blokkerer behandlingene, pøser pengene våre inn i vaksineorganisasjoner og får kanskje tilbud om en gullkantet retrettstilling i systemet slik som Gro Harlem Brundtland? 30 års fengsel for forbrytelser med menneskeheten hadde vært bedre.

Legene som snakker i videoen føyer seg inn i rekken av frustrerte klinikere som ser at chloroquine virker. Flere forteller at alle de behandler blir friske. Det er selvfølgelig noe usikkerhet, men zink, hydroxychloroquine, azithromysin og ivermectin kan sannsynligvis gjøre Covid-19 mindre alvorlig enn influensa. Som kreftmedisininvestorer vet sikkert de fleste her hvor viktig det er å høre på klinikerne og deres detaljkunnskap.


Redigert 21.01.2021 kl 07:59

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.