Finans og forsikring

upsidedown
30.07.2020 kl 11:42 880

Det er alle enig om. AXA blir ikke liggende i stabilt sidelinje til evig tid. Det har største eier uten formell kontroll ingen glede av på linje med andre aksjonærer som har vært med ei stund. Det er også risikosport på høyt plan for JF, fordi klokka tikker og han kan ikke blokkere et nytt bud om det skulle komme på bunn. Dette kan JF alt om vær du sikker. For øyeblikket har han en form for kontroll ved at han har sikret seg et styre og styreleder som står i rett om han fant på å stikke innom. Det vet alle. Det få vet er hva JF tenker om hva som skal kickstarte veksten. Noen tror det skal skje ved at underliggende verdier skal stige opp fra asken, men jeg tror ikke JF tenker slik. Hvis han vil at AXA skal bli en storaktør på sikt, så er det nå kortene stokkes og kabalen legges. Utgangspunktet har aldri vært bedre.

Har jo fulgt med på AXA-trådene i mange år og vet at ordet EMISJON er styggedommen alle frykter. Det er gal innstilling. Emisjon er nøkkelen til vekst, og JF liker rask vekst. Emisjon betyr ikke at småaksjonærer utvannes, de blir også invitert med på festen og får være med på alt som skal høstes.

Jeg har tidligere sagt at hvis jeg var aksjonær i AXA nå så hadde jeg holdt på aksjene og bygd opp mest mulig cash for der ligger det en megamulighet. Om jeg tenker feil, så er ikke penger i banken bortkasta. De kan puttes i AXA nær ATL. Det vil bli flust av muligheter når AXA viser en klar retning basert på underliggende vekst. Å jakte etter bunner og få full klaff skjer jo fra tid til annen.

Blind høne kan også verpe egg. Men nødvendigvis ikke flere egg en ei høne med øynene åpen. Haner, kan briske med fjærene, men legger aldri egg. Det kan selv jeg utstede garanti for.
Redigert 30.07.2020 kl 12:08

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.