Handel

kamelen
05.08.2020 kl 23:30 13449

Helt enig placeyourbet.

At kursen har korrigert ned i det siste er helt normalt, mye småsparere uten dybdesyn som vil ut og ta raske penger som er helt forståelig men som ikke har øynene festet på ballen, som faktisk er selve driften og utsiktene som er helt unike. Så dette er helt normalt og jeg vil gå så langt å si er ekstremt bull for den langsikte aksjonæren at mange aksjer har byttet hender på nye kurser er definitvt et sunnhetstegn og bra for den langsikte på lang sikt. Regnet selv med dette vil vare litt lenger før vi kunne begynne klatringen mot 30 men i bunn og grunn ikke så vesentlig om vi er det eller ikke heller.

Viktigste er fokuset på driften, markedet og utsiktene og de har aldri vert bedre og kunne nesten ikke vert bedre enn nå med gresvig konkurrsen som ikke lenger vil konkurrere mot dem på pris som gir dem bedre albuerom og når xxl begynner og angripe europa og konturene og potensialle begynner å komme til syne der + markedet skjønner at xxl stadig tar mer og mer markedsandeler her hjemme og ruller ut EBITDA økniger på økninger så er 50-60 i kurs langt fram i tid et edruelig kursmål.

For den som ikke skjønner hva vi bare er i startgropen av nå ta å søk og sjekk Pål Wibe og hans meritter og hva han har gjort med andre selskap i en mye dårligere posisjon og tenk hva han vil gjør med en kjempe som xxl som itillegg er i en unik posisjon.

Og for den som er interessert, denne her er absolutt verdt å sjekke ut!: https://www.youtube.com/watch?v=iHC9ec591lI

Nevner at xxl allerede har begynt å rulle ut autostore konseptet i flere av de mer sentrale lagrene deres og dette er utrolig spennende, bekreftet av flere varehussjefer man kan prate med. Utrolig spennende og innovativt og stadfester bare at xxl er langt forran når det kommer til teknologi og måte å tenke på. Effektiviteten av et slikt lager for å ikke snakke om kostnadene er helt elleville. Perfekt konsept.
Redigert 21.01.2021 kl 06:47

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.