Farma

007 James Bond
28.10.2018 kl 11:50 4926

Alltid hyggelig å kunne plukke aksjer billigere enn Spettet.
Verdien på Vistin er i dag kr. 416 839 165,- . Verdien på pilletrillingen etter skatt er vanskelig å vurdere, men med 330 millioner i totale kontanter, må verdien etter skatt være 86 millioner kroner. Da kjøper man en krone for en krone i Vistin. Null forventninger til fortjeneste. Verdien på pilletrillingen kan være langt høyere. Hvorfor er det slik?

Vi vet at Rasmussengruppen er i ferd med å selge seg ned. De har daglig presset kursen ned mot 10 kroner. Om det er dem som har fortsatt å presse under tier'n skal være usagt. Men vi vet at de ligger som en sperre mot kursoppgang så lenge nedsalget fortsetter. Pr nå er de, slik jeg ser det, ca halvveis i nedsalget, og med den lave omsetningen vi ser nå, vil de bruke resten av 4Q på å tømme seg, dersom de ikke dumper resten enda billigere. Litt merkelig at de ikke klarer å finne en kjøper/investor til resten av aksjene, så de slipper å dumpe prisen.

Nedsiden i Vistin er minimal, ganske enkelt fordi man kjøper en krone til under krona. Oppsiden i 2019 og 1Q 2020 er bare spennende.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.