Offshore

kvirrevi
28.10.2018 kl 16:56 4267

Har selv valgt å flytte over en hel del til DOF. Det er en rekke grunner til det.
- Jeg mener det fremdeles er en utbredt oppfatning av at DOF er et supplyrederi selv om nesten 3/4 deler av inntektene nå kommer fra subsea. En vesentlig endring i prisingen av DOF kan komme hvis selskapet klarer å evne å vise at selskapet har god kontroll på gjeld, attraktive assets, en veldig attraktiv business og gode utsikter til god lønnsomhet, alt tror jeg er innen rekkevidde. Vinteren innen supply i Nordsjøen kan bli forholdsvis hard, men DOF kommer til å bli ganske lite berørt av dette.
- DOF går vinteren i møte på en helt annen måte enn selskapene DOF blir sammenlignet med. Selskapet har høy kontraktsdekning, god EBITDA, god EBIT, god kontantstrøm, alt til forskjell fra bla. SOFF og Havila.
-Selskapet nærmer seg også leveringen av den 4 subseabåten som skal på kontrakt med Petrobras, til høy rate og god kontantstrøm. Omsetningen kommer til å vokse og oljeprisen er høy med et tilstrammende marked innen subsea.
Redigert 28.10.2018 kl 16:59

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.