Offshore

5198
29.10.2018 kl 06:29 11834

Tipper seks milliarder nye aksjer til 2kr, bankene ettergir 3-4 milliarder. Vips så har du et selskap med halvert gjeld. Ja selskapet vil da ha en mye større verdi men antall aksjer vil også bli utrolig høyt. Oppsiden blir også tatt mye ned med så mange aksjer, men ved et bra marked over flere år kan en sikkert se kurser på 6-8kr en gang i fremtiden. Syns dette virker skummelt om en sammenligner med DOF der en er garantert at det ikke blir mer utvanning de neste årene.

De som tror det bare er for et selskap å true banken med konkurs for deretter å få ettergitt milliarder i gjeld vil få en overraskelse, om banken tar over 20-40 skip har alltids banken andre kunder som kan ta over eller de selger disse vider. Tror fint banken vil gå for denne løsningen for å sette et eksempel slik at det ikke banker flere selskaper på døren dagen etter de har gitt etter gjeld.
Redigert 29.10.2018 kl 06:42

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.