Grønne aksjer

utkant
08.08.2020 kl 02:28 4674

Jeg har NULL tro på prosjektet. De skal bygge en batterifabrikk som vil gi 2500 faste arbeidsplasser i en by hvor det normalt er veldig liten arbeidsledighet. Her er det så mange spørsmål som må stilles:

- Hvor i alle dager skal de hente disse arbeiderne fra? Skal de ta 2500 lokale og ansette dem på fabrikken? Da må de betale veldig godt!
- Hvor i alle dager skal de bo om de skal være innflyttere? Det er allerede latterlig boligmangel i Mo i Rana og ganske langt unna!
- Hvor skal fabrikken ligge? Freyr har bare tatt seg til rette på et område som i dag er eiet av en annen grunneier og gjort "undersøkelser" uten tillatelse.
- Hvor skal de hente 40 milliarder kroner?
- Hvilke batterier skal de produsere?

Jeg er veeeeeeeeeldig skeptisk til disse planene. Spesielt når de snakker om å knytte dette opp mot vindkraft på et fjell flere mil unna fabrikken. Kommunen Mo i Rana har allerede investert noen millioner skattekroner i "luftslottet" og de pengene blir nok velbrukt av de som står bak på fjas og kjas og store ord.

Det blir SYKT i Mo i Rana by om disse planene blir realisert. Vurderer selv da å flytte for godt av noen enkle grunner:

- Boligmarkedet eksploderer.
- Leiemarkedet eksploderer.

Da blir det å se seg om etter jobb og videre liv et annet sted!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.