Offshore

dotcom
31.10.2018 kl 10:43 2340

Fra Sidelinjen: " Derav min kall det negativitet; det er ekstremt uryddig å villede folk til å tro at emisjonen blir satt på 21 kroner, når den garantert må settes til en betydelig rabatt på siste omsetningskurs som var 16.60 kroner."
Jeg er i hovedsak enig i det du skriver, men "garantert rabatt fra 16.60"? Dette må du vite er feil. Dette er et oppkjøp som for alle praktiske formål gir et "nytt" selskap. Her vil kalkulatorene komme frem, bytteforholdet på 21 kroner vil bli vurdert i forhold til om det er godt eller dårlig, ordrebok og fremtidig potensiale vil også bli vurdert, og prisen i emisjonen vil bli satt ut fra hva investorer er villige til å betale for å få en bit av kaka. Det er vel ekstremt optimistisk å tro at det skal bli over 21 kroner, men det er ikke usannsynlig at det havner oppunder 21 kroner. Det kan selvfølgelig også bli mye lavere, det vil tiden vise.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.