Offshore

Fra Sidelinjen
31.10.2018 kl 13:52 1810

Odi.1, tydelig at du har ønsketegninger som avviker 100 % i forhold til det CEO sier til markedet. Ikke rart informasjonen på dette forumet mildt sagt er milevis unna pari...

MSEIS:HAR IKKE MOTTATT FORHÅNDSTEGNINGER I KOMMENDE EMISJON -GRYTNES

Oslo (TDN Direkt): Magseis har ikke mottatt forhåndstegninger i den kommende emisjonen selskapet vil gjøre i forbindelse med avtale der Magseis vil kjøpe Seismic Technologies-virksomheten til Fairfield Geotechnologies, ifølge konsernsjef Per Christian Grytnes.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Et fantastisk utgangspunkt å gå ut og forhandle med! De største aksjonærene er ikke med på dealen (ennå), så hva skal nye investorer tenke om de signalene? Her ser det ut som om selskapet har gapt over mer enn hva de burde, dette kommer i alle fall ikke til å løfte kursen i den kommende emisjonen.

Redigert 31.10.2018 kl 13:57

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.