Farma

rischioso
22.08.2020 kl 00:27 6513

Ja, dette er positive nyheter, MEN hvorfor i helv... oppdaterer de ikke markedet? Det er jo ikke slik at deres egne aksjonærer ved en tilfeldighet skal oppdateres det være seg i en artikkel, anonymt plassert i en presentasjon og/eller i en analyse spesielt ikke når det gjelder en så viktig ting som har doblet aksjekursen/markedsverdien og ikke minst gitt de muligheten til å hente 500m/nok med over 50% rabatt ...

Det er jammen på tide å få på plass IR Management for den er ikkeeksisterende ...

Uansett, flott at vi nå endelig og omsider har fått en dato og forholde oss til som også bekrefter at det faktisk skjer ting så får heller informasjon om lokasjon med mer komme etter hvert da det i forhold til dato er å anse som mindre viktig i disse ørkenvandringstider.

Verdt å merke seg at med september oppgitt som oppstartsdato og vi nå befinner oss i slutten av august så er det å forvente at en detaljert oppdateringsmelding vil kunne tikke inn hvilken dag som helst.

Fortsatt God Helg!
Redigert 22.08.2020 kl 00:51

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.