Shipping

ks1977
24.08.2020 kl 18:05 9858

Ja, det passer veldig bra; Ratene for produkttanker har vært uvanlig sterk i sommer, men enda mer uvanlig er at de har økt (og tidspunktet de har økt på). Det tyder på at produktmarkedet er på vei tilbake mye raskere enn hva folk flest hadde trodd (skjønt i disse tider så skal man være forsiktig med å spå noe som helst). Skjønt de av oss som er aksjonærer bør vente til Q2-rapporten foreligger før vi kan juble over gode inngåtte rater for Q3 selv om f.eks STNG hadde overraskende sterk guidance.

Ellers så kan ratene virke elendige, men med CBE på 13,6-14,1k så skal Hafnia likevel klare å gå med overskudd på de ratene. Har jeg regnet korrekt så ville de håpløse ratene der likevel gi en EPS på 10 cents og da en DPS på 5 cents, eller 3% direkteavkastning på et (dårlig) kvartal (dårlig i parentes fordi ratene vil anses som svært dårlige dersom de blir snittet for Q4 eller Q1, men ikke dårlige for tidspunktet ratene er på)
Redigert 21.01.2021 kl 08:21

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.