Farma

Merlin
01.11.2018 kl 22:58 5300

Her tror jeg vi faktisk kan juble et lite hurra! Nå viser det seg at dosimetristudiene og PET-scannerne nok hadde rett! 20/100 viser enestående ORR!

Jeg tipper at pasientinklusjonen for Paradigme nå vil kunne gå i ekspressfart når disse dataene blir mer kjent. Ingen lege vil vel unnlate å anbefale sine hardt prøvede NHL FL pasienter med X behandlinger bak seg en liten sprøye i armen som nærmest garantert til nesten 90% tar 50% eller mer av svulstene. Atpåtil blir en god andel svulstfrie.

I tillegg må vi regne med at analytikerne blir nødt til å tenke nytt her, ikke minst DnB. Når folk får fordøyd disse resultatene litt bedre, må vi regne med en kraftig kursoppgang. Det kan derfor lønne seg å være ute tidlig i morgen og sikre seg aksjer før billigsalget er over.

Det må være ekstremt leit for Luigi Costa at han ikke får være med på dette løpet videre. Synd han tok seg vann over hodet med sine uttalelser. Med Bravo ser det ut til at vi har fått inn en kapasitet, noe ikke minst den siste hjemmesideoppdateringen tyder på.

I køen ser vi det også kommer både Archer-1, Paradigme, Humalutin, og behandlinger som kan bli meget betydelige både for DLBCL og lymfekreft. Det ligger usedvanlig mye positivt foran Nano. Her snakker vi verdensklasse!
Redigert 01.11.2018 kl 23:03

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.