Farma

Merlin
02.11.2018 kl 11:23 2632

Teknisk: Kursutviklingen er helt klassisk biotech. Går vi tilbake til slutten av 2016 med strålende nyheter og en "skyfri" himmel og en kurs som nådde 129 som start, har vi hatt et løpende fall deretter. Dette kommer i første rekke av ufullstendige data og usikkerhet rundt 15/40 og 20/100. Derimot har det vært liten tvil om at Betalutin virker. Men det har drøyd med å få sikkerheten vi først har fått nå. I det vakuumet som har vært har aksjen bare falt og falt, langt under det nivået den burde ligge på.

Det vi ser nå er at mange selger etter en liten oppgang. De har mistet tålmodigheten og selger kanskje med en liten gevinst eller tar igjen det latente tapet de har hatt.

Men å selge nå er nettopp feilen mange investorer gjør. De burde heller kjøpe. Selv med de store fremskrittene det viser seg at Nano har hatt ligger kursen fortsatt meget lavt i prisbildet, og langt under kursmåle til analytikerne fra før posterne nå ble lagt frem.
¨
Jeg anser kjøpskursen nå som et røverkjøp. Når flere får summet seg tror jeg mange vil innse Nanos potensial. Donkeykongs glimrende forklaringer stemmer. Det vil komme gode nyheter fremover i Nano. Det er heller ikke diskontert i kursen. Investorene gjør nå rett og slett en feil ved å selge på 60-tallet.
Redigert 02.11.2018 kl 11:24

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.