Olje

really
05.11.2018 kl 01:27 4951

Hvis dette representerer nivået på din kunnskap og forståelse så tror jeg det er best å forbigå det du skriver i stillhet.

Air Liquide er et betydelig selskap med ca 65 000 ansatte, omsatte over 20 milliarder EUR i 2017 i over 80 land. Hydrogenstasjoner inngår i New markets and technologies som har ca 1 800 personer ansatt og som er delt i en rekke mindre områder hvorav hydrogen er ett.

Neppe sannsynlig at hydrogenområdet påvirker resultatet i gruppen særlig mer enn den berømmelige musen som pisset i havet.

Fordelen dette selskapet har er et stort kontaktnett, betydelig industriell og økonomisk pondus og relevant kompetanse. At de satser på hydrogen er en bekreftelse på verdien av og forventningene til denne teknologien.

NEL har noen fordeler når de møter slike konkurrenter i markedet. Korte beslutningsveier, teknologisk spisskompetanse og lav overhead. Så lenge markedet er i vekst er det god plass til begge.
Redigert 05.11.2018 kl 01:28

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.