IKT og Tech

marked
11.09.2020 kl 14:11 3414

Sjekk presentasjonen med Nordnet publisert i dag :) THIN har et stort markedsføringsvindu nå, og raketten er tent. Denne kan fort gå til 60 - 80 øre nå, deretter over 1 krone. Minner om at THIN steg over 450% på 2 - 3 uker på denne tiden i fjor, opp til 2,64 kroner! Ingen ønsker å selge Thin Film-aksjene nå når stigningen har startet. Melding kommer til uka om at finansieringen er sikret, ref prosessen som pågår nå. Ta et lodd på noen hundre tusen aksjer, hold på de THIN-aksjene man har, og man kan fort bli millionær i denne utbombede aksjen når alle skal inn på 1 krone ++. Her er russiske prosenter å hente.

https://www.youtube.com/watch?v=Rm7hdggPKHs&ab_channel=NordnetNorge

Ser at det kommer store million-ordre på kjøpersiden nå. Flere som ser at toget er i ferd med å gå og vil ikke miste videre oppgang. Mange som må gå høyt i pris for å få stort volum nå. Ser derfor ikke bort fra at THIN kan gå opp mot 50 øre før slutt i dag.
Redigert 11.09.2020 kl 14:44

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.