rischioso
11.09.2020 kl 23:52 6219

Standard care innbefatter ikke respirator. Respirator blir brukt som et supplement i de vanskeligste tilfellene. Std care er en generell godkjent behandlingsform.

Utfordringen ligger jo så klart i at man må få pasientenes godkjenning til å bli testet ut med kun bemcentinib og ikke alle ønsker å prøve noe nytt, men heller føler seg tryggere med en godkjent std behandling - ser den, MEN om man skal komme frem til en godkjent konklusjon så må man monoteste og ikke minst så må man teste mange.

Den 60/60 accord modellen konkluderte ikke, men skulle gi en akselerert indikasjonsuttesting slik at om resultatenen etter 6 ukers medisinering indikerte forbedringer kontra std care så skulle man sendes videre inn i fase 3 for en stor og lengre uttesting.

Først meldte selskapet at de skulle følge den Model protokollen, men nå meldte de om en egen twist gjennom at man vil bruke en miks av std care og bemcentinib i selve uttestingen og ikke bare i sammenligningsgruppen slik at det ikke blir noen ren monouttesting av bemcentinib, ei heller blir det 60 pasienter som får bemcentinib noe som igjen svekker indikasjonsutmålingen noe som er naturlig jo færre som blir uttestet.

Tror nok de fleste kan være enige om at dette ikke var verken som lovet eller forventet.

Her kan man se hvordan man har utført en ren monouttesting av Remdesivir mot std care - det er slik en monouttesting skal gjøres og med pasienter nok så kan man konkludere:

https://www.acc.org/latest-in-cardiology/clinical-trials/2020/08/24/09/44/remdesivir-for-moderate-covid-19
Redigert 21.01.2021 kl 06:22 Du må logge inn for å svare