Industri

Grønland
13.09.2020 kl 11:03 12221

Hvis du investerer i REC, eller vurderer så er en emi her KUN en stor trigger. Kommer det en emi her med prospekt om oppstart så åpner aksjen 100% opp dagen etter, da er det kjipt å sitte igjen.
Skjønner ikke at folk stresser med at Aker har sittet stille i båten og ikke gjort noe. For det første så har AKER 2 av sine folk inne i styret, de ble valgt inn i fjor. For det andre har Torvund (CEO) og Røkke nære relasjoner. Torvund har uttalt at de er i samtaler med batteriprodusenter, men alt handler om timing. Nå er timingen noe helt annet en den var for 1 og 2 år siden.

Er det en gang du har vurdert å investere i REC, og sitte long med en posisjon så er det nå. Skjønner ikke de som selger seg ut av REC på dette tidspunktet. Det er jo nå det potensielt( etter flere år) kan skje noe.

Husk at Røkke og Aker har gode kontakter i US. Og det er så mange triggere fra US om solindustri, batterier etc. som gir grunnlag for at REC er i meget god posisjon. De har en fabrikk som koster 20 milliarder å bygge, de har MCAP på 1 milliard, så om de henter 1-2 milliarder i emisjon så vil folk kaste seg etter og slå ned vegger for å være med.
Redigert 13.09.2020 kl 12:11

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.