Gull og gruve

BellyVelly
13.09.2020 kl 18:06 2248

Ja det kan være mange måter å investere i gull på. Mye kommer jo an på hvilket/n tidsperspektiv, avkastningskrav, risikoanalyse o.s.v. man investerer etter. Noen satser på EFT-er, andre kan finne Mini Futures attraktive. Noen satser på børsselskaper i undersøkelsesfasen. For min egen del har jeg mest tro på selskaper med gruver i drift, altså produsenter. Eller så kan man også selvsagt kjøpe fysisk gull. Mulighetene er mange.

Det som ligger bak uansett er vel troen på at gull/sølv (og kan hende andre edle metaller/råstoffer) i tiden fremover kan vise seg å bli et trygt og lønnsomt investeringsobjekt. En sikker havn mot de uroligheter som eventuellt kan komme til å skylle over børsene. Ingenting er selvsagt sikkert, men ting kan tyde på at gull er i ferd med å finne tilbake til den standaren som gjorde at den ble sett på som en trygg posisjon i urolige tider. Veksten i gullprisen, og interessen for gull er stadig økende. Og de fleste som våger å spå om fremtiden sier vel at den utviklingen sannsynligvis vil fortsette.

Så for dem som tror at gull er det riktige å investere i fremover, så er det bare til å posisjonere seg i en eller annen form. Ingen kan selvsagt med sikkerhet si at dette blir fasiten, men det gjelder nok for alle scenarioer. Det handler vel mest om å gjøre det man selv velger å tro er det riktige.
Redigert 13.09.2020 kl 18:08

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.