Olje og energi

Jono
ARCHER 14.09.2020 kl 23:52 3633

Ja, hva med Archer, eller som vanlig, har en plan B, at Archer kan bli en del av, at sikkert flere som meg, ikke er noe fornøyd med at ligger pluss minus 2 kroner, og det til tross for at resultatet for 2Q var 10 ganger bedre enn i fjor, at overskuddet -- nesten ble like mye som børsverdien til ... ?

Nei, jeg er ikke dum heller, men at det største problemet, at har så alt for mye gjeld, flere milliarder kroner, at selv heldigvis ikke har ansvaret for, men ikke til å tro, at på mange måter det samme som for DNO, som har lite gjeld, har kjøpt 10% av egne aksjer, og nå skal handle enda flere, fått godkjent sletting av gamle aksjer.

Ja, ikke noe Archer er i posisjon til å gjøre, at DNO nå også forsøker å bli litt grønn, har brukt en milliard på å pumpe CO2 ned i sine brønner, noe som har vært vellykket!

Selv har ikke peiling, vet ikke mer enn hva jeg leser om, men om en ting er sikkert, så går det dårlig for "brune" aksjer, som i mine øyne er billige, mens de grønne som NEL, Magnora, VOW, REC, Quantafuel med flere framstår som dyre med en stor framtids tro på, om at kommer til å tjene mye penger ...
https://finansavisen.no/nyheter/oljeservice/2020/09/14/7567044/seadrill-oker-i-asia-offshore-drilling
Redigert 14.09.2020 kl 23:53

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.