Industri

AntonBerg
25.01.2018 kl 12:17 2838

En journalist skal selvfølgelig søke mot objektivitet. Media har derimot ofte subjektive oppfatning omkring hva de liker og ikke liker. Det gjelder finans og politikk etc. Nå er politiske kommentatorer blitt rikssynsere. Vi leser kommentaren i f.eks. VG også hjernevaskes vi til å tenke som VG.

HO er av den "gamle skolen" og glad i mer tradisjonelle selskaper eller selskaper hvor gutteklubben leker seg. HO har aldri hatt tro på solar og Trygve tilhører dem som mener miljøsaken er betydelig overdrevet.

Det er mange som ikke har hatt tro på solar, men dette endres år for år til fordel for solar. Om 10 år ligger Trygve i respirator *spøk* og verden har kuttet ut store mengder fossilt brensel til fordel for renewables... enten han liker det eller ikke. Hva Trygve liker og ikke liker er irrelevant.

Den objektive sannhet er at solar vokser kraftig, blir stadig billigere og omgår handelshindringer. Det har vokst kraftigere enn noen hadde trodd på kortere tid enn estimert. Solar fortsetter å vokse i 2018-2020 til langt over 100 GW i året. REC er en forutsetning for at solarindustrien skal fungere, vokse og bli mer effektiv og billigere. Tar man vekk REC og FBR fra ligningen, så sitter man igjen med langt dysterere fremtidsutsikter for solar. REC har vært prispresseren på polysilikon.
Redigert 25.01.2018 kl 12:18

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.