Olje og energi

bergsmofs
18.09.2020 kl 09:27 1606

Det finnes fortsatt litt eksplosivitet i aksjen,ja ...... Noen som lurer seg forsiktig inn ved hjelp av ..... ? Artig handelsmønster!
For de som ikke vet hvilket område IOX opererer i, i Colombia. De kan sette seg inn i det i linken fra 2019 under. Innholdet her er en av årsakene til at jeg har kjøpt aksjer i IOX.
https://www.google.no/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwie_KjXp_LrAhVswIsKHeKyDO0QFjAAegQIBxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.colombiaenergia.com.co%2Fen%2F2019%2F10%2F15%2Farauca-and-casanare-opening-and-future-of-the-oil-industry%2F&usg=AOvVaw1ougXoZLwBjENcr7QhEIhd
I tillegg har ledelsen vist at de klarer å utvikle selskapet, jfr. Etablering i Argentina. Selv om ting ikke skjer med hastighet, så lever iox gjennom krisetider, som knøtt, men nå står de bedre rustet enn på aldri så lenge (Jfr, siden Peru og Colombia tiden). Så de vil nok levere når de starter Colombia utviklingen. Det er det jag baserer min tro på.
Redigert 18.09.2020 kl 11:15

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.