Offshore

Kontur
07.11.2018 kl 12:26 16071

Finansielt kan ikke de to selskapene sammenlignes annet enn at deler av flåtene opererer i et dårlig marked. DOF sterke subsea segment derimot gjør at Dof er i en helt annen liga inntektsmessig. Flåten er også mye mer trimmer da Soff fikk inn mye greier i fra Farstad og dess
Dof kjørte emisjon i fjor og er fullfinansiert flere år lenger enn Soff og når obligasjonen faller på plass rykker Dof ytterligere ifra.
Normalt sett burde Dof sterke situasjon gjøre at kursen skulle styrkes bare av den grunn, men der foreligger enda ikke gode nok analyser som synliggjør dette. Her har ikke analytikerne gjort jobben sin synes jeg og investorer som ikke kjenner offshore godt nok klarer ikke å se forskjellene.
Men dette vil etterhvert komme mer for en dag og da vil Dof kursen virkelig komme.
Det er ikke uten grunn ar der har versert rykter om at Dof har forhandlet om overtagelse av Soff. Men tror ikke de har blitt enige pga altfor mye død tonnasje i Soff.
Møgster går ikke i fella der han blir bondefanget med altfor stort pådrag i kost og 40 - 50 båter uten oppdrag.
Nei; kjøp DOF, vent noen mnd og bli rik

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.