Farma

Londonmannen
08.11.2018 kl 10:15 3032

Tilbake til kr 30,-??
Vil da tro at det er andre som evner å investere på hva fremtiden viser enn hva historiske tall for Q3 viser.
Joda, tallene var betydelig svarere enn flere av oss forventet, basert på uttalelser fra styreformann og hva som ble sagt på Q2.
Men har har tydeligvis Q3 gått langt tråere enn forventet. Men flexiscopene er ihvertfall begynt å gjøre sin entre.

For meg ser det ut som fundamentet for vekst blir sterkere og sterkere og at 2019 kan bli det året vi alle forventer oss. Men vi snakker om forventninger. Ledelsen er de som må virkeliggjøre våre forventinger og det er vel ikke unaturlig at vi aksjonærer, ihvertfall en del aksjonærer, ofte ender opp med forventninger som ligger langt over hva som er realistisk å kunne imøtekomme i praksis. Slik ble det nok for Q3 og markedesaktørene reagerer med å sende kursen rett i kjelleren. Det får vi bare akseptere.

Som sagt jeg har fortsatt høye forventninger til 2019 og det med god grunn. PHO, sammen med Storz, leverer den suverent beste teknologien for blærekreftdiagnostisering, BLCC får Grad B i TURBT markedet og Grade A i survellancemarkedet, BLCC blir på stadig flere sykehus/klinikker ansett som ny SOC og markedet de opererer i er gigantisk. Og kombinasjonen det beste produktet i et gigantisk marked, bør forsvare høye forventninger til 2019.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.