Farma

bravi
08.11.2018 kl 13:48 3378

De som har solgt idag tror i beste fall at det gullet ligger dypt og at det tar årevis å få det opp.
Nedgang nå på 15% kan ikke forklares på annen måte en at dette var en fiasko. Jeg fikk rett i antakelsen om at det mannsterke oppmøtet fra selskapet på presantasjonen var for å forsøke å snakke bort skuffelsen og det dårlige resultatet, dette var ikke akkurat akselererende, det gikk jo dårligere enn i Q2. Legg merke til at vi ikke har hørt et pip om hvordan salget utvikler seg siden Q2, det var et tydelig og et dårlig tegn. Likeså ble det bekreftet at MW visste hva de drev med når de shortet aksjen. Tenker på de som har skrevet at Q3 ville gå i pluss, de har vært helt på jordet. Det er farlig å lese for mye på HO.

Lurer på hvor mange selgere det trenges for å få til salg av ett (1) skarve skop i kvartalet, sikkert 3-4 stykker. Bedre å legge ned hele salgsapoaratet og satse på nettsalg så kan Carl Storz gjøre fotarbeidet med skopene. Da blir det iallefall kr igjen. Har et sykehus først anskaffet skop må de kjøpe Cysview hvis de har tenkt å bruke det.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.