Grønne aksjer

Lamps8
OHT 26.09.2020 kl 18:40 15764

Gleder meg virkelig til mandag og introduksjonen av OHT på Merkur. Ser at mange tunge investornavn har hamstret i denne og det er kanskje ikke så rart når man ser nærmere på selskapet. Har sikret seg tunge kontrakter på verdens største vindkraft felt Dogger Bank og flere er ventet. Med emisjonskurs på 20kr så må vi nok påregne en inngang langt over dette, men tror nok det betyr lite i lengden da potensiale her er skyhøyt. Ikke ofte vi får en ESG aksje med substans og som faktisk vil tjene masse penger i fanget. Ser at de planlegger å gå fra Merkur til Oslo børs om 6mnd, noe som vil være gunstig for kursutvikling.

Som tidligere nevnt vil nok denne fly høyt på mandag da salgspress burde være fraværende pga at eksisterende aksjonærer har lock up periode på 6mnd. Dvs at de ikke kan selge noen aksjer på 6mnd. Samtidig ønsker nok mange å ha denne i sin portefølje så kjøpere burde det være nok av.

https://finansavisen.no/nyheter/energi/2020/09/25/7571010/investorprofiler-satser-tungt-pa-arne-blystads-offshore-heavy-transport
Redigert 21.01.2021 kl 09:41

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.